Press

28 maj 2020

Arkaden Runway – online fashion show.

Arkaden Galleria i Göteborg inleder sommaren med en unik modevisning i Arkadens sociala mediakanaler. Visningen sker i samarbete med Instagram och Youtube-profilen Sanna Jörnvik och är ett sätt att uppmuntra göteborgare att stötta sina lokala butiker. Arkaden tar gallerian till kunderna nu när Arkaden inte kan arrangera event på plats.

Visningen släpps den 28 maj. Då kan Arkadens kunder ta del av inspirerande stylingar från butikernas vår- och sommarkollektioner varvat med trendspaningar, dansnummer och behind the scenes. Sanna Jörnvik är programledare och kommer att leda modevisningen.
— Det känns både kul och ärofyllt att få vara med och leda detta unika initiativ, det har aldrig känts viktigare att stötta sina lokala butiker. Att delta i visningen är därför en självklarhet, säger Sanna Jörnvik.
Online-visningen är vad vi vet unik och har aldrig tidigare genomförts av en galleria eller köpcentrum.

Visningen streamas från den 28 maj 2020 på

Webbplats arkadengalleria.se/runway
Youtube https://youtu.be/OPJL2nugeK0
Instagram https://www.instagram.com/arkadengalleria/

Visningen presenteras av
Sanna Jörnvik @sannajornvik

Arkaden Galleria består av 24 butiker och restauranger på tre plan med fokus på mode, design och inredning. Här hittar du butiker som Iems, Zara, Raglady, Bolia, Mango, Benetton, Face Stockholm, Nilson Shoes och Tesla mfl. Gallerian invigdes redan 1899. Sedan dess har en hel del hänt, men precis som då är platsen idag en central del av Göteborgs shopping. Arkaden hittar du i Fredstan, mitt i centrala Göteborg med entréer från Brunnsparken, Fredsgatan och Östra Hamngatan.